Anchor Power USB kabel

Najizdržljiviji USB kabel na svijetu

Predviđeni radni vijek Anchor Power USB kabla je nevjerojatnih 50 godina! Ovaj kvalitetan USB kabel je izrađen od materijala koji se koristi za izradu neprobojnih prsluka, užadi za planinarenje i užadi za padobranstvo.

Jedini kabel koji će vam ikada trebati

Visokokvalitetni Mobile Outfitters Anchor Power USB kablovi su napravljeni da izdrže više od 180.000 savijanja i konstruirani su tako da budu čak 30 puta izdržljiviji od kablova koji se tvornički isporučuju uz mobilne uređaje. Cijelom dužinom kabla prisutno je i specijalno ojačanje koje sprječava prekid i lomljenje žica. Naravno, ovako kvalitetan kabel je pokriven našim programom doživotne zamjene, što ga čini posljednjim USB kablom koji će vam ikada trebati.

Najizdržljiviji USB kabel na svijetu - ozbiljno

Trebalo nam je 3 godine istraživanja i razvoja da napravimo najizdržljiviji USB kabel na svijetu. Projektirani radni vijek Anchor Power USB kabla je nevjerojatnih 50 godina, ukoliko ga koristite 10 puta dnevno. Ovaj kvalitetan USB kabel je napravljen od istog materijala kao i neprobojni prsluci, užad za planiranje i užad za padobranstvo, što ga, u kombinaciji sa drugim primjenjenim tehnologijama, čini gotovo neuništivim.

Ultrabrzi prijenos podataka i MFi certifikat

Anchor Power USB kablovi vam omogućavaju da svoje uređaje napunite brzo i lako, zahvaljujući podršci za brzo punjenje. Prilikom izrade i izbora korištenih materijala, primjenili smo najviše standarde kvaliteta kako bismo prijenos podataka kroz Anchor USB kablove učinili ultrabrzim i sigurnim, a video zapise kristalno čistim.
Anchor-charging

Idealna dužina kabla

Dosta vam je kablova koji ne dosežu do noćnog ormarića u vašoj spavaćoj sobi ili previše dugačkih kablova koji se uvijaju i zapliću u vašem automobilu? Temeljnim istraživanjem smo utvrdili da naš Anchor Power USB kabel treba biti dugačak tačno 1,5 m kako bi bio savršen, uvijek i svugdje.

Sviđa vam se ovo što vidite?
Vrhunski Mobile Outfitters proizvodi vas čekaju na lokaciji u vašoj blizini.

Odabir najbolje zaštite kao i dodataka za vaš mobilni telefon je osobna stvar. Zato vas pozivamo da posjetite našu poslovnicu i u dogovoru sa našim stručnim osobljem izaberete najbolju zaštitu za vaš uređaj. Odaberite poslovnicu koja je vama najbliža ili do koje najlakše možete doći. Želimo vam ponuditi najbolje iskustvo kupovine i osigurati vam potpuno zadovoljstvo pri korištenju naših proizvoda.
Shopping Basket
Politika privatnosti stranice www.moutfitters.ba/
Ova web lokacija prikuplja neke osobne podatke od svojih korisnika.

Osobni podaci se prikupljaju za slijedeće svrhe i za korištenje slijedećih usluga:

Analitika

Google Analitika i Google Ads praćenje konverzije osobnih podataka, kolačići, podaci o korisnicima

Upravljanje kontaktima i slanje poruka

Osobni podaci: adresa e-pošte; podaci o upotrebi

Remarketing i bihevioralno targetiranje

Google Ads Remarketing osobni podaci, kolačići, podaci o upotrebi

Kontakt informacije

Vlasnik i kontroler podataka

Mobile Outfitters d.o.o.
Avenija Dubrovnik 16
10000 Zagreb

Kontakt e-pošta vlasnika: office@moutfitters.ba

Ažurirano: 16. Kolovoza 2019.