Clear-Coat Original folija

360º zaštita od ogrebotina

Naše Clear-Coat Original prozirne zaštitne folije su neprimjetne kada se postave i zadržavaju potpunu funkcionalnost svih senzora, uključujući i senzor otiska prsta u ekranu, kvalitetu slike i originalni izgled uređaja.
Napravljena po američkim standardima, kvaliteta, uz izdržljivost koja ispunjava vojne standarde, Mobile Outfitters Clear-Coat Original folija će čuvati vaš telefon od ogrebotina pri svakodnevnom korištenju.

360º zaštita

Neprimjetna poliuretanska Clear-Coat Original folija štiti čitav uređaj – ekran, leđa pa čak i bočne strane.

Kvaliteta po vojnim standardima

Clear-Coat Original je najotpornija i najbolja zaštita za mobilne telefone. Materijal od koga je napravljena koristi se i u vojnoj industriji, za zaštitu elisa na helikopterima.
huaweiy

Program doživotne zamjene

Ako se folija izgrebe ili ošteti, u svakom trenutku možete dobiti zamjenu. Plaćate samo uslugu instalacije.

Proizvedeno u Americi

Sve folije iz Clear-Coat obitelji su razvijene i proizvedene u Sjedinjenim Američkim Državama, što je garancija vrhunske kvalitete, izdržljivosti i dugotrajnosti.

Potpuna prozirnost,
maksimalna otpornost

07-Clear-Coat-Laterale-mano_1001
Naši ekskluzivni proizvodi iz Clear-Coat obitelji štite čitave uređaje, uključujući ekran, zadnju stranu pa čak i bočne i rubne dijelove. Zaštitite od udaraca i ogrebotina svoj mobilni telefon, tablet, laptop, GPS navigator, pametni sat ili bilo koji drugi uređaj neprimjetnom poliuretanskom folijom. Postavljanjem jedinstvene Fusion Bumper zaštite, dodatno zaštitite svoj telefon i smanjite mogućnost oštećenja prilikom pada. Silikonska futrola, koja vaš uređaj čini neprepoznatljivim, vam više nikada neće trebati!
Mobile Outfitters Srbija-Clear Coat Original3
Mobile Outfitters Srbija-Clear Coat Original2
Mobile-Outfitters-Srbija-Clear-Coat-Original
Mobile Outfitters Srbija-Clear Coat Original4

Štitimo više od telefona.

Bilo da imate pametni sat, tablet, laptop, slušalice, gamepad ili bilo koji drugi uređaj koji možete zamisliti, mi ga možemo zaštititi snažnom, fleksibilnom i neprimjetnom zaštitnom folijom. Folije se sijeku strojno, izuzetno precizno, za svaki model uređaja posebno, prema tvorničkim dimenzijama uređaja.

Clear-Coat prilagođen vašem uređaju, pred vašim očima.

Clear-Coat Original folije su toliko tanke da nećete ni primjetiti da su na uređaju. Posebna tehnika postavljanja, metodom tzv. mokrog lijepljenja pod pritiskom vrućeg zraka, omogućava potpuno prijanjanje folija na površinu uređaja, pritom ne povećavajući značajno dimenzije ni težinu uređaja, tako da ga možete lako izvaditi iz džepa.

Sviđa vam se ovo što vidite?
Zaštitite ono što vam je drago, na lokaciji u vašoj blizini.

Odabir najbolje zaštite kao i dodataka za vaš mobilni telefon je osobna stvar. Zato vas pozivamo da posjetite našu poslovnicu i u dogovoru sa našim stručnim osobljem izaberete najbolju zaštitu za vaš uređaj. Odaberite poslovnicu koja je vama najbliža ili do koje najlakše možete doći. Želimo vam ponuditi najbolje iskustvo kupovine i osigurati vam potpuno zadovoljstvo pri korištenju naših proizvoda.
Shopping Basket
Politika privatnosti stranice www.moutfitters.ba/
Ova web lokacija prikuplja neke osobne podatke od svojih korisnika.

Osobni podaci se prikupljaju za slijedeće svrhe i za korištenje slijedećih usluga:

Analitika

Google Analitika i Google Ads praćenje konverzije osobnih podataka, kolačići, podaci o korisnicima

Upravljanje kontaktima i slanje poruka

Osobni podaci: adresa e-pošte; podaci o upotrebi

Remarketing i bihevioralno targetiranje

Google Ads Remarketing osobni podaci, kolačići, podaci o upotrebi

Kontakt informacije

Vlasnik i kontroler podataka

Mobile Outfitters d.o.o.
Avenija Dubrovnik 16
10000 Zagreb

Kontakt e-pošta vlasnika: office@moutfitters.ba

Ažurirano: 16. Kolovoza 2019.