Clear-Coat Fusion folija

Sljedeći nivo zaštite telefona

Clear-Coat Fusion je višeslojna zaštitna folija koja se bazira na patentiranoj TriACTIVE™ tehnologiji, a razvijena je i proizvedena u Americi. Koristi kombinaciju više slojeva poliuretana, koji zajedno čine da ekran telefona postane i do 3 puta jači i otporniji na udarce.
Bile su potrebne 3 godine istraživanja i razvoja da bi se kreirala najbolja zaštita ekrana ikada napravljena. Rezultat je specijalna Clear-Coat Fusion folija, koja se bazira na patentiranoj TriACTIVE™ tehnologiji za zaštitu od udaraca, kombinirajući 3 poliuretanska sloja koja ekran telefona čine i do 3 puta jačim i otpornijim na ogrebotine i oštećenja.

Trostruka zaštita

Za razliku od zaštita izrađenih od stakla, Fusion folija je napravljena od materijala koji se nikada neće oguliti, puknuti ili slomiti.

Kvaliteta po vojnim standardima

Ukoliko ste u potrazi za najboljom i najizdržljivijom folijom za telefon, Clear-Coat Fusion je najbolji izbor. Izrađuje se od materijala koji se koristi u vojnoj industriji, za zaštitu elisa na helikopterima.
S20Render_frame1_2

Program doživotne zamjene

Ako se folija izgrebe ili ošteti, u svakom trenutku možete dobiti zamjenu. Plaćate samo uslugu ponovne instalacije.

Proizvedeno u Americi

Sve folije iz Clear-Coat obitelji, uključujući i nevjerojatnu Fusion foliju, su razvijene i proizvedene u Sjedinjenim Američkim Državama, što je garancija vrhunske kvalitete, izdržljivosti i dugotrajnosti.
black shadows
Top Glass
Layer 1 copy

TriACTIVE™ tehnologija omogućava ujedinjenje više slojeva poliuretana u jedan konzistentan sloj koji pruža najbolju zaštitu telefona.

Prvi sloj sadrži specijalni vezivni materijal koji omogućava laku postavku i besprjekorno prijanjanje folije na ekran telefona.
Drugi sloj je čvrst sastavni sloj koji upija i rasipa energiju udarca.
Treći sloj pruža otpornost na ogrebotine, ne zadržavajući pritom otiske prstiju. U slučaju da ga zagrebete, ovaj sloj će se u roku od nekoliko sati regenerisati, zahvaljujući sposobnosti samoobnavljanja.
Daljim razvojem Fusion tehnologije, napravljen je Fusion Full Body Bumper, koji vašem telefonu osigurava zaštitu u rasponu od 360 stupnjeva. Kombinacija Clear-Coat Fusion folije i Fusion Bumper-a predstavlja najbolju moguću zaštitu za vaš uređaj.
Mobile Outfitters Srbija-Fusion_2
Mobile Outfitters Srbija-Fusion_4
Mobile Outfitters Srbija-Fusion_1
Mobile Outfitters Srbija-Fusion_3

Sviđa vam se ovo što vidite?
Zaštitite ono što vam je drago, na lokaciji u vašoj blizini.

Odabir najbolje zaštite kao i dodataka za vaš mobilni telefon je osobna stvar. Zato vas pozivamo da posjetite našu poslovnicu i u dogovoru sa našim stručnim osobljem izaberete najbolju zaštitu za vaš uređaj. Odaberite poslovnicu koja je vama najbliža ili do koje najlakše možete doći. Želimo vam ponuditi najbolje iskustvo kupovine i osigurati vam potpuno zadovoljstvo pri korištenju naših proizvoda.
Shopping Basket
Politika privatnosti stranice www.moutfitters.ba/
Ova web lokacija prikuplja neke osobne podatke od svojih korisnika.

Osobni podaci se prikupljaju za slijedeće svrhe i za korištenje slijedećih usluga:

Analitika

Google Analitika i Google Ads praćenje konverzije osobnih podataka, kolačići, podaci o korisnicima

Upravljanje kontaktima i slanje poruka

Osobni podaci: adresa e-pošte; podaci o upotrebi

Remarketing i bihevioralno targetiranje

Google Ads Remarketing osobni podaci, kolačići, podaci o upotrebi

Kontakt informacije

Vlasnik i kontroler podataka

Mobile Outfitters d.o.o.
Avenija Dubrovnik 16
10000 Zagreb

Kontakt e-pošta vlasnika: office@moutfitters.ba

Ažurirano: 16. Kolovoza 2019.